BOJO LORO, didi kempot

BOJO LORO, download

Kroso Sepet Empinge Mlinjo
Sirah Mumet diek duwe bojo loro
Mikir sing enom
Mikir sing tuwo
Ro’ karone podo olehe tresno
Cekut-cekut mumet tumenan
Ati bingung diek olehe mbagi katresnan
Lebih lanjuut …. download

WIS PENAK didi kempot,

***Mbok toh yo sing penak… sing penak
Sabaro disik ojo kesusu
Percoyo aku cinta padamu
Tresnamu tak simpen nang jero atiku
Mesti penak tenan sedep tenan
Kowe cah ayu dadi bojoku
Ojo kemayu manuto aku
Yen manut tambah mundak ayumu
Aku iki priyo kurang opo
Dasar bagus sugih bondo
Pengen opo coba gek ndang miliho
Opo wae kowe kari opo
Wis tak cepaki omah loji
Komplit karo sedan mercy
Gelang kalung ugo ono peniti
Gen koyo nyonya direksi
Tak rewangi melek saben bengi
Tak rewangi melek pitung sasi
Nanging kowe lha kok ora ngerti
Malah kowe ora tahu nanggapi
…back to***

3 Balasan ke BOJO LORO, didi kempot

  1. traju mengatakan:

    gud job….
    lagune sapa kue kang???
    ehh btw2, salam kenal…
    gabung ning kene kyehh http://waroengtegal.co.nr/

  2. hadi iskandar mengatakan:

    Lha dala…. endi kang lagune “wis penak” saka kang Didi Kempot, tulung nggih di Upload manke kula Down Load, matur nuwun…

  3. haikal mengatakan:

    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: